• Blog

Vlada Živanović: Doneo sam pravu odluku, jer sam veliko znanje i iskustvo stečeno kroz praksu izneo iz škole

blog bivši učenici 2

 

Vlada Živanović, kao jedan od uspešnijih studenata u svojoj generaciji, počeo je tokom studiranja da gradi profesionalnu karijeru u Americi. Mi ga pamtimo kao vrednog, marljivog učenika, tako da nas njegovo uspešno studiranje i ambicije koje ima, ne iznenađuju. Bravo, Vlado, Epa kolektiv je ponosan na tebe i zahvaljujemo se na vremenu koje si izdvojio da pomogneš malim i velikim maturantima u odabiru najboljeg smera/fakulteta!

Opširnije

Iva Ivanović: Izbor smera u srednjoj školi bio je presudan za moje dalje obrazovanje zato što sam uz pomoć profesora i predmeta stekla sliku o ekonomiji i biznisu

blog bivši učenici

 

Iva Ivanović je u EPA školi završila smer ekonomski tehničar, a njen dalji profesionalni put i razvoj zaista je inspiracija i vodilja svima koji žele da se bave ekonomijom. Mi smo ponosni i srećni što možemo da se pohvalimo time da je Iva prve korake u svojoj karijeri načinila baš u našoj školi. Ništa manje od toga ne očekujemo i od njenog mlađeg brata, koji je deo EPA IT ekipe! Preporučujemo svim malim, a i velikim maturantima koji žele da se bave ekonomijom, biznisom i preduzetništvom, da pročitaju Ivina iskustva, a mi smo tu za sva pitanja u vezi sa školovanjem na obzrazovnom profilu ekonomski tehničar.  

Opširnije

Pozovite nas!