• Vesti

Škola EPA obeležava 13 godina postojanja

epa dan skole

 

Danas, 7. maja obeležavamo Dan škole. Svih prethodnih godina to smo činili na svečan način, interesantnim i lepim školskim priredbama. Ovoga maja 2020. godine, kada se nastava odvija online, nismo u mogućnosti da to činimo kao ranije.

Opširnije

Obeležen Dan Svetog Save u EPA školi

Savindan 2020

 

Svake godine naša škola obeležava prigodnim programom Dan Svetog Save. Tako smo i ovog, 27. januara u 11 sati, u sali Josif Pančić, u Кolarčevoj zadužbini, priredili svečanost posvećenu našem utemeljivaču crkve, vere, kulture i prosvete.

Opširnije

Online nastava u EPA školi

online nastava

 

Ušli smo u treću nedelju realizacije nastave na daljinu. Kako se u našoj školi i u redovnim okolnostima u nastavi koriste alati za učenje "u oblaku", nastavnici i učenici su bez teškoća prihvatili ovakav način rada.

Opširnije

Hour of Code u EPA školi

hour of code epa

Čas programiranja je akcija koja traje nedelju dana i održava se druge nedelje decembra, a posvećena je promociji programiranja i edukaciji mladih. 

Opširnije

Besplatna priprema za upis na IT smer 2020/2021

Pripremna nastava

 

Ako volite matematiku, razumete internet više od svojih vršnjaka, dobro baratate pametnim telefonima, brzo vam prolazi vreme kada ste za računarom, mislite da je programiranje interesantan i zabavan posao - onda ste na pravom mestu! 

Opširnije

Pozovite nas!