• Vesti

EPA ekipa na izložbi "Evolucija"

 

PRIRODNJACKI MUZEJ

Ideje za posete nam ne manjkaju. Učenici prvog razreda IT smera su sa svojom razrednom posetili izložbu "Evolucija" u galeriji Prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu. To je super ideja za kvalitetan čas odeljenske zajednice.

Opširnije

EPA glas broj 20 je ONLINE

novi casopis

U toku petnaestogodišnjeg postojanja naše škole stigosmo do značajnog jubileja. Pred vama je naš EPA glas broj 20! Кoliko znamo, jedina smo privatna škola koja, evo već dvanaest godina, ima svoj školski časopis. 

Opširnije

EKONOMISTI U POSETI NARODNOM MUZEJU

narodni muzej

Ekonomski i pravni tehničari su 18. maja bili u Narodnom muzeju gde su imali priliku da zajedno sa nastavnicom srpskog jezika Goranom Veljović pogledaju deo stalne postavke iz tematike  romantizma i realizma.

Opširnije

EKONOMIJA I GRADITELJSTVO u Galeriji SANU

sanu i vinca

Učenici ekonomskog i pravnog smera obišli su izložbu "Velikani srpskog graditeljstva" u Galeriji SANU i izložbu "Novi arheološki izazovi- Vinča" u Galeriji nauke i tehnike SANU.

Opširnije

Epa parlament održao predavanje na temu vršnjačkog nasilja

 

epa radionica

O vršnjačkom nasilju u školi razgovaralo se na časovima odeljenske zajednice prvog razreda. O vrstama nasilja, osobinama žrtve i nasilnika, kome se obratiti u slučaju kada trpimo nasilje ili primetimo da je neko zlostavljan, učenicima je govorila Katarina Ivanović predsednica Učeničkog parlamenta naše škole

Opširnije

Pozovite nas!