• Vesti

KAPIJA SLOBODE

Javni čas istorije povodom stogodišnjice bitke na Kajmakčalanu

Opširnije

EPA Učenički parlament se oprostio od maturanata

Poslednja sednica Učeničkog parlamenta u ovoj školskoj godini protekla je u analizi ostvarenih rezultata, realizovanih planova i postignutih uspeha. Maturanti, članovi Učeničkog parlamenta oprostili su se od nas na dirljiv način.

Opširnije

Konferencija EPA 2016

konf logo

Srednja škola za ekonomiju, pravo i administraciju EPA organizuje svoju prvu godišnju konferenciju pod radnim nazivom Konferencija EPA 2016 koja će biti održana u Zadužbini Ilije M. Kolarca, Studentski trg br. 5, Beograd, 24. februara 2016. godine, u vremenu od 10:00 do 14:00 sati.

Opširnije

Pešačenjem do zdravlja

U subotu, 17. septembra, učenici prvog razreda naše škole, Anđela Derikonjić i Dositej Rajić, u pratnji nastavnika geografije Gorana Savića, učestvovali su na manifestaciju Pešačenjem do zdravlja koju je na Avali organizovao PK Balkan.

Opširnije

Štampan novi broj EPA glasa

Povodom Dana škole iz štampe je izašao trinaesti broj našeg časopisa, EPA glas. U odličnoj štampi i sa raznovrsnim prilozima i ovaj broj svedoči o bogatom životu naše škole i o vrednim članovima novinarske sekcije koji pišu za naš list, ali i o vrsnim člancima naših profesora.

Opširnije

Tragom Svetog Save

sv sava 2016

Na Dan Svetog Save, 27. januara 2016. u sali Josif Pančić na KNU naša škola je svečano obeležila školsku slavu programom TRAGOM SVETOG SAVE.

Opširnije

Stručno usavršavanje

U našoj školi je održano stručno usavršavanje na temu „Grupni rad i upravljanje grupom“, koje su osmislile i realizovale psiholog Mladenka Obućina i profesorka sociologije i građanskog vaspitanja Ljiljana Panjković.

Opširnije

Seksualnost mladih

U organizaciji Učeničkog parlamenta naše škole održana je edukacija na temu „Šta ste sve hteli da znate o seksu – a niste smeli da pitate“, u sali Josif Pančić na Kolarcu.

Opširnije

Velike i slavne Srpkinje

Dan Srednje škole za ekonomiju, pravo i administraciju

Dan naše škole obeležen je izuzetnim programom 19. maja 2016. u sali Josif Pančić na Kolarcu. Svečanosti su prisustvovali svi učenici i profesori naše škole kao i mnogobrojni roditelji i gosti.

Opširnije

Izašao novi broj EPA glasa

epa glas 12

Povodom Dana Svetog Save izašao je iz štampe EPA glas broj 12. U najnovijem broju, do sada najkvalitetnije opremljenom, možete čitati kako se u našoj školi predaje istorija i kako se obeležavaju značajni jubileji.

Opširnije

Planinari naše škole na vrhu Povlena

povlen

U nedelju, 6. decembra, učenici i nastavnici naše škole, članovi planinarske sekcije, išli su na svoju drugu planinarsku akciju, na planinu Povlen u okolini Valjeva.

Opširnije