• Vesti

U Muzeju Ive Andrića

Učenici trećeg razreda Srednje škole za ekonomiju, pravo i administraciju, 2. marta posetili su Spomen-muzej Ive Andrića.

Opširnije

Rok grupa Drugi način u Beogradu

Drugi način, zagrebačka rok grupa, o kojoj je objavljen moj tekst u novom EPA glasu, posle pet godina, 17. februara 2017. „razvalio“ je Mikser House.

Opširnije

MALA LEKTORSKA ŠKOLA

Mala lektorska škola u Školi EPA održana je 15. i 16. marta 2017, a vodila ju je Violeta Babić, direktor lektorskog odeljenja u Kreativnom centru, koja se u Institutu za srpski jezik i književnost bavila leksikografijom.

Opširnije

U Muzeju Srpske pravoslavne crkve

Učenici prvog i drugog razreda naše škole posetili su 28. februara 2017. Muzej Srpske pravoslavne crkve. Posetu su organizovale naše profesorke Jerena Dragović i Aleksandra Zirojević.

Opširnije

Obeležen Dan Svetog Save

I ove godine svečano smo obeležili Dan Svetog Save u kojem su učestvovali članovi dramske i istorijske sekcije i naše pevačke grupe.

Opširnije

IZLET NA MALJEN

U nedelju, 26. februara 2017, učenica naše škole Anđela Derikonjić i nastavnik geografije Goran Savić učestvovali su u planinarskoj akciji koju je na Maljenu orangizovao PK Balkan.

Opširnije

Izašao novi broj EPA glasa

EPA glas broj 14 izašao je 27. januara 2017. U ovom broju preporučujemo ekskluzivni intervju sa humanitarcem Arnoom Gujonom.

Opširnije

Naši učenici - vršnjački edukatori

Učenici naše škole sa velikim uspehom uključili su se u tri kampanje „Ili voziš ili piješ!“, „Ne govoru mržnje!“ i „Rodna ravnopravnost“, koje su organizovali Grad Beograd, Gradska uprava Grada Beograda i Kancelarija za mlade u saradnji sa udruženjima.

Opširnije