• Vesti

Seksualnost mladih

U organizaciji Učeničkog parlamenta naše škole održana je edukacija na temu „Šta ste sve hteli da znate o seksu – a niste smeli da pitate“, u sali Josif Pančić na Kolarcu.

Opširnije

Velike i slavne Srpkinje

Dan Srednje škole za ekonomiju, pravo i administraciju

Dan naše škole obeležen je izuzetnim programom 19. maja 2016. u sali Josif Pančić na Kolarcu. Svečanosti su prisustvovali svi učenici i profesori naše škole kao i mnogobrojni roditelji i gosti.

Opširnije

Izašao novi broj EPA glasa

epa glas 12

Povodom Dana Svetog Save izašao je iz štampe EPA glas broj 12. U najnovijem broju, do sada najkvalitetnije opremljenom, možete čitati kako se u našoj školi predaje istorija i kako se obeležavaju značajni jubileji.

Opširnije

Planinari naše škole na vrhu Povlena

povlen

U nedelju, 6. decembra, učenici i nastavnici naše škole, članovi planinarske sekcije, išli su na svoju drugu planinarsku akciju, na planinu Povlen u okolini Valjeva.

Opširnije

EPA Učenički parlament se oprostio od maturanata

Poslednja sednica Učeničkog parlamenta u ovoj školskoj godini protekla je u analizi ostvarenih rezultata, realizovanih planova i postignutih uspeha. Maturanti, članovi Učeničkog parlamenta oprostili su se od nas na dirljiv način.

Opširnije

Konferencija EPA 2016

konf logo

Srednja škola za ekonomiju, pravo i administraciju EPA organizuje svoju prvu godišnju konferenciju pod radnim nazivom Konferencija EPA 2016 koja će biti održana u Zadužbini Ilije M. Kolarca, Studentski trg br. 5, Beograd, 24. februara 2016. godine, u vremenu od 10:00 do 14:00 sati.

Opširnije

Međunаrodni dаn borbe protiv side

stop aids 2012

Međunаrodni dаn borbe protiv side u nаšoj školi obeležen je predаvаnjem i prezentаcijom o ovoj bolesti. Člаn učeničkog pаrlаmentа Stefаn Lukić podsetio je i upoznаo nаše učenike sа nаstаnkom, rаzvojem, merаmа zаštite i predrаsudаmа koje prаte ovu opаku bolest.

Opširnije

Štampan novi broj EPA glasa

Povodom Dana škole iz štampe je izašao trinaesti broj našeg časopisa, EPA glas. U odličnoj štampi i sa raznovrsnim prilozima i ovaj broj svedoči o bogatom životu naše škole i o vrednim članovima novinarske sekcije koji pišu za naš list, ali i o vrsnim člancima naših profesora.

Opširnije

Tragom Svetog Save

sv sava 2016

Na Dan Svetog Save, 27. januara 2016. u sali Josif Pančić na KNU naša škola je svečano obeležila školsku slavu programom TRAGOM SVETOG SAVE.

Opširnije

Stručno usavršavanje

U našoj školi je održano stručno usavršavanje na temu „Grupni rad i upravljanje grupom“, koje su osmislile i realizovale psiholog Mladenka Obućina i profesorka sociologije i građanskog vaspitanja Ljiljana Panjković.

Opširnije