Najnovija vest
Naša Marija Kovačević na NUŠIĆIJADI u Ivanjici PDF Štampa El. pošta
Napisao Goran Savić   
četvrtak, 11 septembar 2014 17:39

nusicijadaOsam besednika po izboru profesrora Pravnog fakulteta u Beogradu, dr Jovice Trkulje, učestvovalo je na Petoj Nušićijadi u Ivanjici 31. avgusta 2014. godine.  Najmlađi besednik bila je naša maturantkinja, Marija Kovačević, koja je govorila svoju autorsku besedu Moj dug na besedničkoj večeri  u Domu kulture u Ivanjici. Veče je bilo posvećeno našem čuvenom komediografu Branislavu Nušiću koji je bio i profesor retorike i izvanredan pisac udžbenika retorike.  Brojna publika je sa zanimanjem i pažnjom pratila izlaganja mladih govornika.

S.G.

 
SVEČANI PRIJEM UČENIKA GENERACIJE U BELOM DVORU PDF Štampa El. pošta
Napisao Goran Savić   
četvrtak, 03 jul 2014 21:42

marija zilicU četvrtak, 26. juna 2014. održan je svečani prijem učenika generacije svih srednjih škola u Republici Srbiji i po prvi put prisustvovalo je i 200 učenika generacije iz Republike Srpske.
Ovoj svečanosti prisustvovala je i naša Marija Žilić u pratnji svoje majke i odeljenjskog starešine.
Svim prisutnim učenicima, roditeljima i profesorima obratio se u svom pozdravnom govoru princ Aleksandar Karađorđević, ministri prosvete Republike Srbije i Republike Srpske i član Krunskog saveta, akademik Matija Bećković.
Učenicima generacija uručeni su pokloni, torba, monografija Kralja Petra II "Moj život" i Pohvalnice za postignut uspeh u srednjoškolskom obrazovanju.

J.J.

 
ISPRATILI SMO JOŠ JEDNU GENERACIJU MATURANATA PDF Štampa El. pošta
Napisao Goran Savić   
četvrtak, 03 jul 2014 21:37

ispracaj 2014U sredu, 18. juna 2014. godine, u svečanoj sali "Josif Pančić", održan je zajednički roditeljski sastanak za sve maturante naše škole. Ovom prilikom direktor škole je održao uvodni govor i predstavio uspehe naših maturanata u toku njihovog školovanja i odrastanja. Prisutnim roditeljima i učenicima predstavio je đaka generacije - Mariju Žilić, učenicu odeljenja IV-3.

J.J.

Poslednje ažurirano četvrtak, 03 jul 2014 21:42
 
MATRURSKO VEČE — DAN KADA POSTAJEMO ODRASLI I OSTAJEMO UČENICI EPA ŠKOLE PDF Štampa El. pošta
Napisao Goran Savić   
četvrtak, 19 jun 2014 16:55

matursko vece 2014U sredu 4. juna 2014, učenici Srednje škole za ekonomiju, pravo i administraciju, u društvu svojih profesora, imali su priliku da se pojave na ulazu u Centar Sava u dugo pripremanim, lepim i zapaženim odelima i toaletama. Reč je o proslavi maturske večeri generacije 1996. koja će ostati zabeležena u uspomenama naše škole kao izuzetno zapažena, uspešna i svima draga. Usledilo je, po protokolu uobičajeno, slikanje učenika koji su ulazili u parovima, a društvo na slikama su im pravili profesori i uprava škole.

Vredi pomenuti da je veseloj atmosferi doprineo poznati voditelj Ognjen Amidžić i Alegro bend. Pored naše škole, u velikoj svečanoj sali Centra Sava, bilo je još nekoliko škola, i budimo pristrasni i iskreni — naši učenici i učenice nisu imali konkurenciju.

Za mis maturske večeri proglašena je veoma uspešna naša učenica Jovana Šmigić (IV1), a prva pratilja je bila Jelena Marsenić (IV2).

Direktor škole, Mirko Sarić, održao je kratak govor obraćajući se svim prisutnima. Profesor Sarić govorio je o individualnim i timskim uspesima škole.

Odeljenske starešine Jelena Jakšić, Miloš Kosovac i Maja Josifov mogli su da budu ponosni na svoje učenike zbog pokazane zrelosti i prisnosti. Proslava se nastavila do kasno u noć.

Posle maturske proslave usledili su maturski ispiti koje  su naši učenici uspešno završili.

B.M.

Poslednje ažurirano četvrtak, 03 jul 2014 21:31
 
Humanitarna pomoć predata Crvenom krstu Stari grad PDF Štampa El. pošta
Napisao Goran Savić   
utorak, 10 jun 2014 09:57

pomocUčenici i zaposleni EPA škole uspešno su sproveli humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za postradale u poplavama. Sredstva za ličnu higijenu, konzervirana hrana, pelene i kozmetika za bebe, igračke i drugi artikli predati su 30. maja 2014. organizaciji Crvenog krsta Stari grad.

Pomoć su uručili učenici škole sa profesorkom Jelenom Jakšić i direktorom škole Mirkom Sarićem.

M.S.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 32