• Vesti
  • Pogledajte časove profesorke Bojane Satarić emitovane na RTS-u

Pogledajte časove profesorke Bojane Satarić emitovane na RTS-u

RTS casovi

 

Profesorka informatičke grupe predmeta u našoj školi, Bojana Satarić, učestvuje u kreiranju nastavnih sadržaja za učenje na daljinu. Do sada je na RTS-u emitovano pet časova.


Učenici osnovnih škola u čitavoj Srbiji imaju priliku da na kratko budu deo EPA ekipe, jer Bojana Satarić zaista verodostojno predstavlja naš način rada. Njena predavanja su kreativna, interesantna, i što je najvažnije, savršeno prilagođena uzrastu učenika.

Bojana Satarić u obrazovnom sistemu radi od 2004. godine. U našoj školi radi od osnivanja kao profesor računarstva i informatike i poslovne informatike. Rukovodilac je Tima za primenu IKT u nastavi, član Školskog odbora, Pedagoškog kolegijuma, Stručnog aktiva za razvojno planiranje, član Stručnog veća prirodnih nauka.

Izlagala je na stručnim konferencijama i seminarima sa autorskim i koautorskim radovima, kao i na Republičkom seminaru za nastavnike matematike i informatike 2017. i 2018. godine. Učesnik tribina i stručnih skupova. Za konferencije Informaciono-komunikacione tehnoligije u obrazovanju - stub razvoja društva zasnovanog na znanju, Srednje škola EPA 2016. i 2017. godine bila je u organizacionom odboru, a 2017. i u Programskom odboru.

Autor je i realizator brojnih predavanja, radionica, praktičnih obuka izvedenih za potrebe stručnog usavršavanja nastavnika. Pohađala je veliki broj programa stručnog usavršavanja, dok je koautur tri akreditovana seminara za nastavnike za period 2018 - 2021.

Član je UO Društva za informatiku Srbije, UO Vikimedije Srbije, Pedagoškog društva informatičara Srbije, Društva matematičara Srbije, Moodle Mreže Srbije.

Predsednik Sekcije nastavnika informatike Srbije i član Nacionalnog prosvetnog saveta.

 

Pogledajte Bojanina predavanja na RTS-u i naučite nešto novo o kreiranju PowerPoint prezentacija, video klipova, itd.

 

RAD SA ZVUČNIM ZAPISOM

RAD SA VIDEO ZAPISOM

MULTIMEDIJALNE PREZENTACIJE

KREIRANJE MULTIMEDIJALNE PREZENTACIJE - VEŽBANJE

 

 

 

 

Podeli
Pozovite nas!