• Vesti
  • ZA KRISTINU - Novogodišnja humanitarna akcija EPA škole

ZA KRISTINU - Novogodišnja humanitarna akcija EPA škole

 kristina obradovic
 
 
Dragi učenici, roditelji, nastavnici, prijatelji škole,
 
 
Kao što znate, svake godine u decembru u našoj školi organizujemo humanitarnu akciju. Kako je ova godina specifična, tako su nam mogućnosti za izvođenje humanitarne akcije veoma ograničene.
 
Učenički parlament i ja predlažemo da organizovano učenici, roditelji, prijatelji škole i nastavnici škole u periodu od 14.12 - 20.12.2020. podrže prikupljanje novca za vršnjakinju naših đaka, Kristinu Obradović, koja je korisnica Humanitarne Fondacije - Budi human.
 
Kristina je ostala nepokretna prilikom pada sa velike visine, ali uz adekvatne terapije, ona ima šanse da prohoda. hajde da joj u tome pomognemo! Više o tome pročitajte OVDE.
 

Kada se održava EPA humanitarna akcija? 

U bilo koje doba dana u periodu od 14.12.- 20.12.2020.
 

Kako da učestvujete?

Učestvujete slanjem SMS poruka sa tekstom 588 EPA na broj 3030 (cena sms poruke je 200 dinara i od toga svih 200 dinara ide na Kristinin račun). 

Kada stigne potvrdna poruka uslikajte ekran i pošaljite fotografiju na e-mail adresu nastavnice Maje Milosavljević Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili
uplatite na račun 160-524832-84  onoliko novca koliko ko može i želi. Svrha uplate: EPA ZA KRISTINU, slikate i pošaljete na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Zašto treba da slikate potvrdu i pošaljete našoj profesorki Maji?

Da bismo na kraju znali  koliko novca smo prikupili, napravili lep kolaž i tako prosledili organizaciji i grupi Budi human!
 
 
BUDIMO TIM!
 

UPDATE:

 

Humanitarna akcija je završena, prikupljeno je preko 16000 dinara, ali to nije kraj. Kristini je potrebno još novčanih sredstava i mi vas pozivamo da i dalje šaljete sms 588 na 3030. Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali, još jednom smo pokazali da smo odličan TIM!  Kao rezulatat akcije nastao je video klip koji smo podelili na društvenim mrežama. Pogledajte ga i vi. 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Srednja škola EPA (@srednjaskolaepa)

 

 

 

 
 
Nevena Sarić Pavlović
 
 
 
 
 
 
Podeli
Pozovite nas!